Bemiddeling bij auto verkopen

Wanneer je een auto wilt verkopen zijn er verschillende opties. Particulier verkopen via een website zoals Ikwilvanmijnautoaf.nl of via Marktplaats.nl. Je kunt ook je oude auto inruilen bij een dealer in de buurt. Afhankelijk van het merk, model, prijsklasse en staat van onderhoud, kan het behoorlijk wat tijd en moeite kosten om de verkoop rond te krijgen. Daarnaast heb je waarschijnlijk geen behoefte aan vreemden aan de deur die misschien jouw auto willen overnemen. Wat zou jij er voor over hebben om jouw auto snel en zorgeloos te verkopen? Inclusief taxatie, fotografie, publicatie en een representatieve showroom? Voor slechts 499 euro inclusief BTW regelen we alles voor je. Vermijd obstakels en kies voor de snelweg in autoverkoop, neem direct contact met ons op voor een gratis consult of lees verder voor alle informatie over onze unieke bemiddeling bij auto’s verkopen.

“Ding dong” Alweer een koper?

Een auto verkopen als particulier wordt door veel autobezitters als zeer frustrerend ervaren. Met name die stroom onbekende bezoekers die mailen, bellen of op de deurmat verschijnen met onredelijke eisen. Je moet ook zeker opletten dat mensen met ‘interesse’ naar jouw luxe occasion niet op een later tijdstip terugkomen om je andere bezittingen ‘gratis’ mee te nemen. Zou het niet veel praktischer zijn als je de auto elders in een showroom kunt aanbieden? Zonder alle administratieve rompslomp en onderhandelingen die ermee gepaard gaan? Het klinkt heel logisch, en dankzij ons all-in service pakket kun je er nu voor 499 euro gebruik van maken. Wat zijn enkele voordelen van autoverkoop uitbesteden?

  • Je hoeft zelf geen foto’s te maken, of advertenties te plaatsen via autoverkoop websites. Dit doen wij namelijk voor je.
  • Naast publicatie online wordt jouw auto in onze showroom geplaatst, samen met andere representatieve auto’s. Dit wekt vertrouwen op bij de potentiële koper.
  • De auto wordt van binnen en buiten grondig gereinigd, wanneer er reparaties nodig zijn kunnen we dit voor je regelen (op basis van een prijsberekening vooraf).
  • Alle administratieve zaken zoals betaling, verzekering en overschrijving voeren we uit, binnen 24 uur na verkoop wordt het bedrag overgemaakt.

Extra voordeel: Wanneer je een auto in de verkoop plaats en er niet meer mee rijdt, dan kun je wegenbelasting laten schorsen. Zo kun je direct geld besparen.

Samen werken levert meer op

Wat kun je zelf doen voor 499 euro om je auto te verkopen? Naar de wasstraat rijden en zelf poetsen met een zachte doek? Je kunt foto’s maken van alle hoeken, een tekst schrijven en de auto op alle bekende autoverkoop websites publiceren. En dan volgen de mails, telefoontjes en afspraken voor proefritten. Is dat wel veilig? En wat is jouw auto echt waard? Wij bepalen vooraf in overleg een realistische verkoopprijs, op basis van onze kennis en expertise in autoverkoop. Laat de onderhandelingen gerust aan ons over, deze zorgen nemen we graag uit handen. We zullen je ook informeren over de wettelijke verplichtingen die je moet regelen, dan ben je daar snel mee klaar. We hebben een gezamenlijk doel; jouw auto verkopen.

Snel, persoonlijk en betrouwbaar

Je krijgt altijd een vast contactpersoon toegewezen, waar je voor vragen direct contact mee kunt opnemen. Dankzij onze transparante werkwijze weet je precies waar je aan toe bent, en wat de huidige status is. Ook zorgen we ervoor dat de garantie tijdens de overeenkomst netjes geregeld wordt, wij dragen zorg voor jouw auto alsof het ons eigen bezit is. En na een succesvolle verkoop keren we razendsnel de verkoopsom uit. De gemiddelde tijd van aanbieden tot verkoop kan variëren, omdat je kunt ‘meeliften’ op onze naam en ervaring kunnen we doorgaans aanzienlijk sneller auto’s verkopen dan via het particuliere circuit mogelijk is.

Interesse om jouw auto snel en veilig te verkopen voor de beste prijs? Neem direct contact met ons op voor alle details. Op weg naar een succesvolle samenwerking!